Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 19 2009, 04:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
sau sunt conduse strict de instincte si de aici toate cele. Ce parere aveti? -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 19 2009, 11:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 344 Inregistrat pe: 16-November 08 De la: GALATI Membrul Nr.: 15,502 |
parerea mea e ca unele animale sunt mult mai destepte...sincere si loiale ca unii oameni asta gandind la rece si referitor la discutia ca daca animalele au suflet.
|
|
|
|
Mar 20 2009, 10:30 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
E o vorba din batrani: cainele simte omul rau. Intre timp am ajuns sa dau crezare expresiei. Pisicile si cainii simt suferinta oamenilor. Bunica mea avea o pisica in sat care mereu statea la mine pe picior. Inainte cu vreo 2-3 saptamani ma operasem la picior. Pisica parca stia ca ma doare locul, ca ceva ma deranjeaza si tot acolo langa operatie statea. Incerca sa-mi linga sosetele si cand vedea ca nu reactionez, incepea si mieuna si torcea.
Animalele simt durerea noastra, fericirea etc. -------------------- |
|
|
|
Mar 20 2009, 04:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
pana la urma este si o specie de planta mimosa cred ca o cheama care atungi cand o atingi se retrage. sute de povesti despre plante care au murit dupa ce stapanul le-a lasat etc si totusi nu ne intrbam daca plantele au suflet de aici vine intrebarea mea. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 20 2009, 04:38 PM
Trimis la
|
|
apropo lili, cred ca de aia statea mata langa tine pentru ca simtea sangele
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 23 2009, 12:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Nu cred, operatia nu mai sangera de multa vreme, era doar bandajata ca sa nu se stranga praful si sa nu ma lovesc prin pietrisul din curte. La tara era o adevarata placere sa alergam desculti.
-------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 09:41 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Eu cred ca au suflet. mustacioasele mele mereu incearca sa-mi aline durerea de fiecare data cand am ceva probleme de sanatate. Parca ele ar stii cu 2 zile inainte ce o sa mi se intample si imi dau mai multa atentie decat de obicei.
Daca sunt animale ce merg in 4 labute nu inseamna ca nu au suflet. Daca miauna sau latra si nu vorbesc ca noi oamenii, nu inseamna ca nu comunica cu noi. -------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 11:35 AM
Trimis la
|
|
definitie : Totalitatea proceselor afective, intelectuale şi voliţionale ale omului; psihic; Substanţă spirituală care dă omului viaţă şi care este socotită de origine divină şi cu esenţă veşnică
Cred ca animalele au doar instinct. Conduse de acest instinct relationeaza cu noi. Si noi proiectam asupra lor iubire etc, si de acolo ni se pare ca ne raspund. Vb aici mai mult de animale domestice. Pentru ca le iubim noi. Eu cred, ca nu au suflet. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 25 2009, 12:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
eu stii c ema intreb. oare o sa fie animale in rai?
|
|
|
|
Mar 25 2009, 04:15 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
eu sper sa fie animale in rai! nu cred ca as putea sa traiesc o vesnicie fara mustacioase
-------------------- |
|
|
|
Mar 27 2009, 04:41 PM
Trimis la
|
|
da credeti ca ele animalele au suflet. nu daca vreti sau nu sa fiti cu ele in rai. si ce inseamna pt voi sufletul? In contextul acesta bineinteles. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 7 2009, 10:28 AM
Trimis la
|
|
Uite, hai ca-ti dau eu un exemplu de animale sufletiste:
Am primit un mail care m-a induiosat. Fotografiile de mai jos provin de la politia din Ventura, SUA. Debby Cantlon a ajutat de cand se stie animalele aflate la ananghie. Din cauza asta a fost absolut normal ca politia sa o roage sa aiba grija de un pui de veverita gasit. Ea a planuit sa o hraneasca deocamdata cu biberonul, pentru ca apoi sa-i dea drumul in padure cand se face mai mare. ![]() ![]() Cand ea a primit puiul de veverita nu banuia ca va fi ajutata de catelusa ei, Giselle, care era insarcinata si urma sa nasca in curand. Veverita Finnegan, care primise intre timp acest nume, avea un cosulet propriu unde trebuia sa doarma. ![]() Giselle nu l-a lasat pe Finnegan in cosuletul lui ci l-a tras tot timpul in cosul ei. Cand Giselle a nascut, l-a obligat si pe el sa stea impreuna cu puii ei. Debby Cantlon a hotarat sa o lase sa faca cum a vrut... La doua zile dupa ce a nascut, Giselle l-a incurajat pe Finnegan sa manance in acelasi fel ca proprii ei pui. ![]() ![]() ![]() Finnegan continua sa manance din biberon dar face nani cu noii lui fratiori. ![]() ![]() Toata familia se simte bine. ![]() -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 05:49 PM |