Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 7 2009, 11:36 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Pun cateva poze. ![]() ![]() ![]()
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 7 2009, 03:44 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Mie mi se par superbi tigrii si leii. Eu sunt innebunita dupa ei
priveste numai cum se uita la fetita. cat de mult ar vrea sa se joace .. ![]() ![]() ma rog, poate vrea sa o sfasie... desi nu pare, intre tigrul bengalez si fetita e un perete gros de sticla. La gradinile Zoo mari de dinafara, tigrii nu sunt tinuti in custi de metal, de 4 pe 4, ci au curtea lor cu apa, ingradita de ziduri de sticla ca sa poata fi vazut de vizitatori -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 03:54 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
apropo de animale simpatice, cred ca maxine va fi fericita. cand uploadam pozele de mai sus pe photobucket mi-a aparut o reclama cu edward si jacob, ceva legat de care dintre ei doi musca mai tare.
am intrat si am dat de poze cu "vampirasul" asta, Edward Cullen. Sper sa fii fericita maxine -------------------- |
|
|
|
May 9 2009, 09:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Zimbrul care mananca, cel din ultima poza, e slab dar tocmai iesise din iarna, de aceea pare mai subnutrit. Poate o fi fost vreuna dintre femelele care alaptau, avand in vedere ca era si un pui destul de mic pe acolo. Sau poate s-a incaierat cu alt mascul, n-am idee. Ceilalti aratau mult mai bine, tocmai ce terminasera de mancat cand am ajuns noi in rezervatie. Am vazut un documentar despre bisons (bizonii/zimbrii americani) din parcul Yellowstone, care arata cum membrii slabiti erau lasati in urma de turma, prada lupilor care abia asteptau sa se infrupte din carnea lor. Cica intr-o singura iarna pierd cam 100 kg de grasime iar in timpul imperecherii pot pierde cateva zeci de kg. Din fericire, zimbrii din rezervatia de la Hateg nu trebuie sa infrunte iarna singuri, ingrijitorii se ocupa de hrana acestor animale. Cateva poze mai reusite: ![]() ![]() ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
|
May 12 2009, 04:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
ce frumosi sunt zimbri. superbi.
|
|
|
|
May 12 2009, 05:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Sunt animale interesante, pe mine m-au intrigat. Asa de mari si totusi ierbivori!!
N-as spune totusi ca sunt superbi! In schimb, leii sunt animale superbe! Intotdeauna m-au fascinat. Mai ales leii albi! ![]()
-------------------- |
|
|
|
May 14 2009, 09:54 AM
Trimis la
|
|
prea ciudati leii albi. mult prea ciudati.
Jorge Luis Borges era obsedat de leoparzi si tigri. Intr-o nuvela un prizonier crede ca in petele leopardului de vis a vis se ascunde un mesaj secret. Asa ca se apuca sa le numere si sa le interpreteze.
tigri.jpg ( 82.02k )
Numarul de Transferari: 2-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 14 2009, 10:12 AM
Trimis la
|
|
leoparzii sunt niste pisici mai mari. exact structura pisicii o au. daca mai si torc si se joaca cu un ghem de lana, e clar
-------------------- |
|
|
|
May 14 2009, 12:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Anul trecut am fost la Parcul National Retezat din Hunedoara, sa vedem rezervatia de zimbri. Erau destul de putini. Vreo 6 cred. Ne zicea nenea de acolo ca vor sa-i mute, la Brasov parca, urma sa se faca o rezervatie mai mare.
Impresionante animale... Mie imi plac mult de tot maimutele. Foarte mult si cred ca sunt singurele animale pe care le-as accepta oricand ca si pet -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
May 29 2009, 05:56 PM
Trimis la
|
|
iana, Hateg nu e langa Hunedoara?
ca sa revin ontopic, am gasit pe flickr cateva imagini ... interesante cu paianjeni. nu-mi plac dar fotografiile sunt fascinante. nu cred ca as fi putut privi paienjenii din unghiul fotografului ![]() fotografiile sunt aici! -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2009, 07:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Cum va petreceti ziua de dupa Rusalii? Petreceri, ceva? -------------------- |
|
|
|
Jun 10 2009, 10:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
vai ce frumosii sunt ..
eu am dormit. mi-am recuperat somnul si mersi pentru pozele dedicatie cu vampirasu |
|
|
|
Jun 22 2009, 03:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
animalutul.jpg ( 38.89k )
Numarul de Transferari: 1
animalutul1.jpg ( 56.94k )
Numarul de Transferari: 0 |
|
|
|
Jun 23 2009, 04:29 PM
Trimis la
|
|
de azi dimineata tot caut pe flickr poze cu pisica Norvegiana de Padure. Am un coleg de serviciu care si-a comandat, nu stiu de unde, o astfel de pisica. nu prea cunosc rasele, asa ca m-am pus sa caut. ioai, frumoasa mai e. un exemplu aici! sau mai simplu: ![]() m-am topit toata dupa pisicile astea. vreau si eu una!!! numai ca pare cam pretentioasa pentru curtea mea -------------------- |
|
|
|
Jun 25 2009, 11:20 AM
Trimis la
|
|
asta da pisica frumoasa
|
|
|
|
Jun 29 2009, 10:41 PM
Trimis la
|
|
Cele mai frumoase imagini cu animale din 2008!
Concursul a fost organizat de prestigioasa revista National Geographic. La categoria "Lumea subacvatica" a fost desemnata castigatoare imaginea realizata de fotograful Brian Skerry. ![]() La categoria "Comportamentul animalelor: toate animalele", a iesit castigatoare imaginea realizata de David Maitland care a observat cum broasca se opunea sa devina hrana pentru un "cat-eyed snake" ![]() Categoria "Comportamentul animalelor: mamifere", fotografia castigatoare a fost realizata de fotograful francez Cyril Ruoso. ![]() Categoria "Comportamentul animalelor : pasari", fotograful Antoni Kasprzak a reusit sa imortalizeze, dupa ce a stat 5 ore in frig, o lupta dintre un vultur batran si un novice. ![]() Categoria "One Earth Award", a fost premiata o fotografie ce infatiseaza interactiunea omului cu natura salbatica. Trist. Fotogratul ce a imortalizat aceasta imagine se numeste David Maitland. ![]() La categoria "Portret", fotograful Stefano Unterthiner a castigat cu imaginea unei maimute Macaw. ![]() Cea mai votata imagine a fost cea in care se poate observa un leopard de zapada, o specie rara de leopard. Fotograf: Steve Winter ![]() -------------------- |
|
|
|
Jun 30 2009, 11:10 AM
Trimis la
|
|
preferata mea e cea cu vulturii. superba
|
|
|
|
Jul 2 2009, 09:42 AM
Trimis la
|
|
Daca tot suntem la capitolul animale superbe:
Tigri albi de la Parcul Nyiregyhaza, Ungaria. ![]() Balena Beluga Aurora inotand alaturi de puiul sau pe care il nascuse in urma cu cateva ore. ![]() ultimele 2 imagini apartin DailyMail.co.uk. iar prima am descoperit-o pe picasaweb.google.com. -------------------- |
|
|
|
Jul 2 2009, 09:50 AM
Trimis la
|
|
Am uitat sa va arat cateva din cele 13 pasari Flamingo Chiliene detinute de regretatul Michael Jackson.
chilean_flamingo.jpg ( 100.33k )
Numarul de Transferari: 0-------------------- |
|
|
|
Jul 3 2009, 10:50 PM
Trimis la
|
|
Iana, spuneai ceva de maimute. Ei bine, mie-mi plac mult puii de urangutan. cat de bine se aseamana cu oamenii
pui_de_urangutan.jpg ( 47.79k )
Numarul de Transferari: 0Ce zici? iti plac? -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 7th February 2012 - 10:41 PM |