IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> sa oferim o sansa unei pisicute matura,norocoasa, adopta o pisica!
sonique
mesaj Jun 27 2010, 03:09 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 1
Inregistrat pe: 27-June 10
Membrul Nr.: 23,336

Buna,amsalvat o pisica,mai mult de vecini decat de alte animale,desi sunt multi caini maidanezi la mine in cartier(Buc,sect.4)..din pacate sunt nevoita sa plec cu jobul in alta tara si chiar nu m-as descurca eu singura cu ea..de aceea apelez la persoane cu suflet,iubitoare de animale care doresc o pisica matura,aproximativ 8 ani dar adaptativa..daca ii arati ca o iubesti doarme cu tine,se joaca..Mony este o pisica adulta,stapana ei a dat-o afara din casa si nu a mai vrut sa o primeasca..este o pisica frumoasa,grasuta,si desi este adulta,este jucausa..am sterilizat-o,vaccinat-o..cei care iubiti animalutele nu o neglijati doar pt ca este adulta,este o pisica care se adapteaza foarte usor,mai ales daca este iubita.ofer litiera,nisip..atasez o poza pt a vedea cat de dragalasa este..cei interesati ma pot contacta la id:aly_alina1@yahoo.com
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Imagine0062.jpg ( 75.57k ) Numarul de Transferari: 0

Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Jun 28 2010, 10:27 AM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Sper din tot sufletul sa ii gasesti o familie lui Mony. E atat de dragalasa biggrin.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 05:42 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale