Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 24 2009, 01:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 8 Inregistrat pe: 9-May 09 Membrul Nr.: 19,652 |
viitorul ei stapan trebuie sa fie din oradea si ar fi bine ca acesta sa aiba timp sa i acorde atentia si iubirea necesara fiecarei fiinte vii. pisica va fi trimisa cu zestre cu tot care consta intr-o farfurie speciala pt mancarea pisicilor si o zgarda cu clopotei dar care poate fi purtata deocamdata doar peste mijloc fiind prea mare. Pisica are 2.5 luni. Motive: 1. am deja prea multe pisici 2. celelalte pisici deja mi se par cam neglijate neavand timp necesar sa ma ocup de ele decat seara 3. Mioriticul din curte nu suporta acest pui de pisica (nu stiu care i motivul)- era sa o pateasc definitiv de cateva ori 4. ce viata o asteapta pe pisica daca trebuie sa traiasca tot timpul sub tensiune? relatii pe mesaj privat (PM) sau la telefon: 0741 207 523 convingeti-va din fotografii ca trebuie sa-i acordati prilejul de a va tine companie sau viceversa. ![]() ![]() ![]()
-------------------- Unde s-au dus, când au apus
Anii de sus ai gloriei lor Unde-s pistoalele unde-s pumnalele Caii şi flintele haiducilor |
|
|
|
Oct 25 2009, 08:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 8 Inregistrat pe: 9-May 09 Membrul Nr.: 19,652 |
Pisica si-a gasit stapan.
Anii de sus ai gloriei lor Unde-s pistoalele unde-s pumnalele Caii şi flintele haiducilor |
|
|
|
Jul 2 2010, 07:27 PM
Trimis la
|
|
.
. . Ofer spre adoptie 3 pui de pisica super energici si jucausi in varsta de 8 saptamani. Puii sunt disponibili in ORADEA. Cei 2 portocalii sunt masculi, iar cea alba e femela. oli_hard_clan@yahoo.com . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Sep 26 2011, 08:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 6-August 11 De la: drobeta turnu severin Membrul Nr.: 25,760 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 11:21 AM |