Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 31 2010, 09:53 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Gratie Google AdSense am gasit blogul unor oameni buni care au salvat 5 pisoiasi si pe care ii ofera spre adoptie. CITAT Am gasit in spatele blocului 5 pisoiasi mici si draguti. Nu avem experienta cu pisoii, dar din ce ne-a spus doctorul veterinar la care am fost cu unul dintre ei, ar avea pina in 2 saptamini. Primul a fost gasit vineri in scara blocului abia miscand, iar ceilalti patru fratiori luni, abandonati in spatele blocului unde se jucau copii mici cu ei lovindu-i cu piciorul. Din cite ne-am dat seama sint 4 baietei si o fetita. Am cumparat litiera si se pare ca toti sint invatati sa o foloseasca. Pisoiasii sunt extrem de simpatici, ca multe alte pisicute atat de mici. Ea e Papadie, fetita familiei de pisici mai multe informatii despre cum puteti adopta acesti pisoi gasiti pe blogul deschis anume pentru ajutorarea animalutelor: http://salvatipisoii.blogspot.com/ sau contactati oamenii care au salvat pisicutele de pe strada: daniels.1977@gmail.com sau la telefon 0724.010.097. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 05:30 PM |