IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Adoptii caini Sibiu, ma vrei?
liliana
mesaj Apr 13 2009, 10:59 AM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Adopta un caine in Sibiu!
Eu sunt Norocel. Nu sunt fitos precum smecherasii de Dorobanti, imi place sa ma joc, sa fiu rasfatat si adorat. La ultima intalnire de adoptii din Sibiu toti copiii m-au imbratisat. Asa ca stiu cs intr-o zi, un alt copil va vrea sa ma iubeasca. Si eu il voi iubi inzecit. De abia astept sa sune cineva la 0743.091.876 si sa ma ia acasa. Trebuie sa am si eu noroc, o data si o data.

Norocel isi cauta un stapan. Intra pe adopta-i.ro si acorda-i o sansa!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Apr 13 2009, 11:06 AM
Trimis la #2

Admin

Adopta un caine! Salveaza o viata!

Scooby e o catelusa prietenoasa si jucausa. E tare slabuta si speriata de lumea noastra. Cu toate acestea, Scooby inca nu si-a pierdut increderea in oameni si nu fuge atunci cand o chemi sa o mangai sau sa-i dai de mancare.

A fost salvata din calea unei masini care nu parea sa opreasca pentru a-i salva viata. Daca dorestii sa adoptii acest catelus-minune, suna la 0743.091.876 sau intra pe adopta-i.ro!

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Sep 23 2009, 01:40 PM
Trimis la #3

Admin

Metisi de ciobanesc de adoptat!

Sunt 7 puiuti, senzational de dragalasi. Sunt metis de ciobanesc si au nevoie de stapani. Puii au implinit varsta de o luna, sunt sanatosi, ingrijiti si, evident, jucausi.
Au fost deparazitati de catre persoana care i-a gasit pe strada.
Daca sunt bucuresteni doritori sa-i adopte, sunt rugati sa sune la telefon: 0722 20 67 10.

metisi de ciobanesc de adoptat pe adopta-i.ro

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Sep 23 2009, 02:02 PM
Trimis la #4

Admin

Catelusa oferita spre adoptie!

Numele ei e Karra si are 4 ani. Mai multe informatii despre adoptie puteti primi pe adresa de email: laura.turcu@yahoo.com sau de pe siteul adopta-i.ro

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Nov 9 2009, 04:26 PM
Trimis la #5

Admin

Un mesaj disperat, urgent:

Doi caini de rasa, doi caniche sau pudel, au nevoie de ajutorul vostru!!!

Cei doi caini din imagini au fost adusi la o ferma din Mohu de proprietarul firmei. Din pacate, ingrijitorii fermei de abia se pot intretine pe ei, daramite nenumaratii caini din zona. Sunt intr-o stare deplorabila. Sunt extrem de slabi iar pozele spun totul despre situatia lor. Deocamdata au primit mancare suficienta pentru zilele urmatoare, urmeaza sa fie deparazitati, vaccinati, tunsi. Din nefericire, nu am reusit sa le gasim un camin, ca sa ii putem scoate din acea ferma. Fiind de rasa, cainii vor fi adoptati foarte rapid, dupa ce starea lor de sanatate le-o va permite.

Daca vreti sa-i ajutati sa duca o viata normala, sunati la tel: 0745.320.343. Sau aici: http://www.adopta-i.ro/diverse/adapost-tem...sa-caniche.html

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj May 10 2010, 08:56 AM
Trimis la #6

Admin

CITAT
Buna ziua,

Cautam pe cineva cu suflet si fara pretentii de rasa si look aparte, pentru a adopta un ciine fara stapin maltratat (lovit cu ciocanul de 10 ori in cap la Sibiu). A pierdut un ochi, este foarte sociabil, merge normal dar ii sunt afectate simturile in zona fetei.

Mai multe informatii despre acest caine aici: http://www.facebook.com/notes/animalutulro...ne/413577486060

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 05:16 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale