No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Un tigru se sperie de o pasăre. Vezi video!

Un tigru dintr-o gradina zoologica din America s-a speriat de ... o pasare! Toata scena a fost filmata de vizitatorii gradinii zoo si a fost postata pe internet, unde a devenit o sursa de divertisment! Detalii »

Cel mai curajos porumbel din lume: deranjează somnul unei pisici! [video]

Porumbelul din clipul de mai jos poate fi numit, pe bună dreptate, cel mai curajos porumbel din lume. Deşi pisica l-ar putea răpune în orice clipă, în doar 2 mişcări, pasărea continuă să deranjeze siesta felinei. Totuşi, orice lucru are o limită, aşa că şi porumbelul află ce poate păţi dacă stresează prea mult o pisică... Detalii »

Cum adoarme o pisicuţă? Vezi video!

Dupa ce s-a jucat intreaga zi, alergand prin casa dupa jucarii, pisicuta adoarme instant. Pesemne, e grea viata de pui de pisica, mai ales cand ai libertatea de a te juca non stop. Dupa o masa copioasa, merge bine un somn sanatos, mai ales la pisici! Detalii »

Un chihuahua a devenit cel mai mic câine ciobănesc! [video]

Cântăreşte puţin peste 1 kilogram, însă pe cât e de mică, pe atât e de agilă. Ea e Nancy, o căţeluşă chihuahua care a descoperit că poate face treaba unui câine ciobănesc. A fost adoptată de un dresor de câini ciobăneşti, aşa că înţelegi de unde pasiunea subită a micuţei căţele pentru mânarea oilor! Detalii »

Un pescarus a furat o camera video si-a filmat strazile din Cannes!

Pe YouTube face sute de mii de afisari filmuletul facut de... un pescarus. Pasarea a furat o camera video: aceasta a continuat sa functioneze in timpul zborului, filmand de sus strazile din Cannes. Vezi ineditul video! Detalii »