No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Pisici vedete în 2008

Ultima modificare: 2010-04-30 | Data publicării: 2009-02-17
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Pisici vedete în 2008
E ştiut faptul că pisicile reuşesc să se strecoare în inima noastră datorită firii lor jucăuşe, haioase şi cuminţi. În cele ce urmează puteţi vedea câteva din cele mai interesante imagini cu pisici ce au făcut turul internetului în anul 2008.

Rusty şi somnul de frumuseţe -Pisoiul persan roşu, Rusty, a descoperit de mult timp secretul celor mai frumoase femei din lume: un pui de somn de cel puţin o oră, în fiecare zi!

poze pisici
Rusty, pisoiul somnoros!

 

Vader - somnul dulce, mult aduce! - Somnoros din cale afară, Vader, ar moţăi toată ziua dacă ar putea. Dacă ar fi Tabby Cat am putea jura că seamănă cu celebrul motan răsfăţat şi somnoros Garfield.

Emily - spioana cu mustăţi - Îi place la nebunie să stea la fereastră şi să analizeze oamenii de pe stradă sau să spioneze vecinii din hamacul ei.

pisica persana
Vader si Emily

 

 

Tupeu de pisică - de 13 ani locuieşte la casă şi împarte curtea cu 2 căţei. Nici vorbă să-i fie frică de vecinii de curte însă!

Viaţa la înălţime - Stan şi Yevgeny trăiesc la 25 de km de Cernobâl. Împreună au învăţat că viaţa e frumoasă şi merită trăită.

 

pisica
Viata de pisica!

 

Do you feel lucky, punk? - Dovlăcel, căci acesta este numele său, îşi încoardă muşchii în faţa unei oglinzi. Ferice de el că imaginea nu ripostează.

poze motan
Motanul speriat!

 

Sphinx - are doar 4 luni şi e puţin speriat de lume. Însă nici vorbă să dea înapoi, curiozitatea e cea care-l îndeamnă să afle ce se află în spatele luminii puternice.

Baba suferă la frumuseţe - lucrul acesta l-a aflat motănelul din imaginea de mai jos. Ar fi dat orice numai să nu fie trimis la coafor. Bineînţeles, coafeza a fost plătită extra, pentru sporul de agresivitate felin!

 

sphynx si pisica persana
Pisica cheala si pisica uda!

 

Controlul calităţii: fireşte, ca orice bun fermier, nici motanul din imagine nu poate lăsa marfa să plece spre comercializare înainte de a-i testa calitatea.

pisica de curte
CTC felin!

 

Dacă doreşti ca şi animăluţul tău iubit să apară pe site, trimite-ne câteva fotografii şi o descriere a acestuia pe adresa de e-mail: contact@animalutul.ro


Tu ce zici?