No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Rascal este cel mai urat caine din lume

Ultima modificare: 2010-03-11 | Data publicării: 2010-03-11
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Rascal este cel mai urat caine din lume
Rascal, un caine din rasa Chinese Crested, a castigat concursul de Cel Mai Urat Caine in urma unei competitii organizate in Del Mar, California. Stapanul lui Rascal, actorul Dane Andrew, e foarte mandru de succesul de care se bucura patrupedul sau. Familia actorului creste aceasta rasa de caini de peste 30 de ani, aproape toti castigand titulaturi de Cel Mai Urat Caine.

Rascal a castigat, de-a lungul anilor, o multime de premii insa nu pentru frumusetea sau blana sa, ci pentru uratenia sa. Daca majoritatea stapanilor s-ar simti jigniti daca li s-ar spune ca au un caine urat, Dane Andrew e mandru de Rascal.

Cainele din rasa Chinese Crested (renumita pentru trasaturile mai putin dezirabile) a participat la concursul international de uratenie canina, ajungand chiar pe locul 1. Se trage dintr-o familie de caini "urati": mama sa si bunicii sai au fost recunoscuti pentru trasaturile lor aparte. Ba mai mult, Chi Chi, bunicul sau, a castigat de 8 ori trofeul de Cel Mai Urat Caine, intrand in Cartea Recordurilor pentru acest lucru.

Rascal nu are deloc par pe corp, doar cateva fire razlete pe cap si pe coada. Nu mai are dinti, e plin de pistrui si pete insa stapanul sau sustine ca e un caine sanatos. Inainte de a chema organizatiile pentru protectia animalelor, afla ca o buna parte din castigurile lui Rascal sunt donate asociatiilor pentru animale, ba chiar Rascal a fost folosit intr-un documentar pentru a ajuta la strangerea de produse si bani pentru victimele uraganului Katrina din 2005.

"Cel mai mare fan al lui Rascal este Josie, o pisica abandonata care s-a indragostit instant si pentru totdeauna de patrupedul special. Pisicuta isi adora prietenul canin, insa acestuia ii e rusine sa se afle ca iubita lui este o pisicuta (pussycat)", scrie Dane pe siteul dedicat lui Rascal. -> www.theworldsugliestdog.com

Rascal, cel mai urat caine din lume

Discuta pe forum despre recorduri mondiale cu animale >>>


Tu ce zici?