No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Garfield leneveste de 32 de ani

„Garfield” este titlul benzilor desenate care au luat nastere din stiloul scriitorului Jim Davis, in data de 19 iunie 1978. Protagonistul povestilor este Garfield, un motan gras, lenes si stapanul lui, Jon. Detalii »

Bufniţele polare

Bufniţele sunt păsări fantastic de frumoase. Deşi se pot dresa şi iniţia, este recomadat să le lăsaţi să trăiască în sălbăticie. Dacă doriţi să le învăţaţi diverse trucuri, e mai bine să se ocupe persoane specializate în acest domeniu. Detalii »

Rascal este cel mai urat caine din lume

Rascal, un caine din rasa Chinese Crested, a castigat concursul de Cel Mai Urat Caine in urma unei competitii organizate in Del Mar, California. Stapanul lui Rascal, actorul Dane Andrew, e foarte mandru de succesul de care se bucura patrupedul sau. Familia actorului creste aceasta rasa de caini de peste 30 de ani, aproape toti castigand titulaturi de Cel Mai Urat Caine. Detalii »

Animăluţele Danielei

În Galaţi pisicuţele şi câinii fără stăpân, care ajung în pericol, sunt salvate de un suflet care nu poate tolera cruzimea faţă de aceste fiinţe. Doamna Daniela are grijă de patrupedele neajutorate care au o şansă la viaţă. Atunci când mulţi români întorc capul pe stradă când văd un pisoi cu piciorul rupt, Daniela are grijă să-l ducă la un medic, să-i ofere mâncare şi o casă primitoare. Una provizorie, ce-i drept. Detalii »

Am întâlnit şi pisici fericite: GramoCat

Dacă celebrul Mircea Albulescu se bucura de compania românilor fericiţi, noi ne bucurăm de prezenţa, măcar virtuală, a mustăcioaselor încântate de viaţa alături de stăpânii lor. V-o prezentăm pe GramoCat, o pisicuţă descurcăreaţă născută, probabil, în Bucureşti. În orice caz, e o pisică de capitală, colindând oraşul până în momentul în care şi-a întâlnit prietenii umani. Din octombrie 2006 ne sunt povestite aventurile (sau momentele sale de linişte) ale acesteia pe blogul Gramo.ro. Detalii »

Devon Rex - devotamentul pentru pisicile spiriduş

În lumea felinelor, unele pisici parcă sunt făcute să fie răsfăţate, altele te atrag cu voioşia lor însă Devon Rex pare să le aibă pe toate. Gingaşe, blânde şi jucăuşe, pisicile Devon Rex nu te pot lăsa indiferent. Vei recunoaşte imediat o astfel de pisică datorită aspectului aparte: blăniţa scurtă şi urechiuşele ridicate, asemenea unui spiriduş zglobiu. Detalii »

Eu sunt Didi, dog cu blog!

Dacă nu ai blog, nu exişti pe internet! Sau cel puţin asta se spune, de vreo 2-3 ani încoace. Drept urmare şi Didi, o căţeluşă Schnazer Pitic, la cei aproape 2 anişori ai săi, s-a conformat. Ne povesteşte pe blogu-i aventurile zilnice alături de stăpânul său. Detalii »

Noi standarde pentru câinii din rasa Bulldog Englez

Câinii din rasa Bulldog Englez, faimoşi pentru aspectul docil şi blând, cu fălcile lăsate, nu mai corespund standardelor Clubului Kennel din Marea Britanie, club ce stabileşte standardele canine. Motivul? În ultimii ani nu se mai nasc pui de bulldog englez fără intervenţia medicală a unui veterinar, ceea ce pune în pericol supravieţuirea speciei fără intervenţia omului. Detalii »