No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Chinchilla ca animal de companie

Chinchilla arata ca o combinatie dintre 3 animale. Are corpul rotund al unui porc de Guineea, urechi asemanatoare iepurelui si coada asemenea unei veverite. Acest animalut unic are nevoi speciale si il recomandam doar unui stapan experimentat. Detalii »

Culorile chinchillei (mutatii)

Chinchilla este un animal de companie interesant, de-a lungul anilor aceste animale fiind crescute pentru diversificarea culorilor pe care le pot avea. Daca culoarea gri ramane cea mai populara culoare, fiind intalnita si la exemplarele salbatice, acum poti intalni chinchille cu diverse nuante si culori, una mai frumoasa decat cealalta. Afla mai multe despre culorile chinchillei! Detalii »

Chinchilla, un animal foarte fragil

Chinchilla este un animal foarte fragil. Trebuie sa ai foarte mare atentie cand il iei din cusca si cand te joci cu el, deoarece are oase foarte fragile. La fel sunt blana si coada. Chiar daca, la inceput, ti se va parea greu sa il ingrijesti, odata cu trecerea timpului, totul devine mult mai usor. Detalii »

Timpul de joaca pentru Chinchilla

Timpul de joaca cu Chinchilla este important din mai multe motive: intareste legatura dintre tine si animalul tau, ii asigura stimulare mentala si fizica si ii ofera exercitiile de care are nevoie. Detalii »

Regim alimentar pentru Chinchilla

Sunt unele animale de companie carora le merge bine cu un regim alimentar diversificat, in timp ce altele prefera un regim alimentar constant. Chinchilla face parte din in cea de-a doua categorie. Detalii »

Chinchilla - animale simpatice dar totuşi ...

Dacă ai crezut că e mai uşor să creşti o chinchilla decât un câine sau o pisică, ar fi bine să te gândeşti mai bine. Nu vorbim doar de un animal drăgălaş, pufos şi cuminte. Într-adevăr, aceste animale preţioase sunt potrivite familiilor care nu au timp să scoată un câine la plimbare sau să se joace constant cu o pisică. Însă, odată ce te-ai decis să-ţi cumperi un animal de casă, fie el chinchilla sau o pasăre, trebuie să fii sigur de alegerea făcută. Detalii »

Chinchilla

Sunt creaturi micuţe, amuzante şi ... foarte valoroase! Cine s-ar fi gândit că un animăluţ atât de mic ar putea aduce bucurie în sufletele copiilor şi mulţi bani în conturile afaceriştilor. Dar asta nu înseamnă că nu pot fi animale de companie ideale! Detalii »