No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Primii castigatori ai concursului foto de primavara

Ultima modificare: 2010-03-04 | Data publicării: 2010-03-03
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Primii castigatori ai concursului foto de primavara
Odata cu soarele care a inceput sa incalzeasca tot mai mult pamantul inghetat, va prezentam si primii castigatori ai concursului foto de primavara. Cei mai frumosi caini si cele mai simpatice pisicute s-au intrecut in voturi pentru titulaturile de "Cainele lunii", respectiv "Pisica lunii". Nu uitati: aceasta e doar prima parte a concursului! Partea a doua continua pana in data de 15 martie! Pentru a castiga al doua etapa, trebuie sa postati comentarii apreciative animalutelor pe care le indragiti!

Dupa cum bine stiti din regulamentul competitiei, prima parte a concursului foto de primavara, in care v-am invitat sa postati imagini cu animalutele voastre, a luat sfarsit! E momentul sa aflam castigatorii.

Cele doua categorii la care ati putut participa sunt Caine si Pisica.

  • Premiul pentru Cainele Lunii

Va ajunge la Bobby, nazdravanul care viseaza la inghetata. In urma sortarii voturilor din data de 10 februarie, ora 15, imaginea inscrisa de Valentina 33 a totalizat un numar de 721 de voturi.

Bobby se va bucura de cele 3 kg de hrana super premium ProFormance pentru caini oferite de sponsorul concursului, Wipet.ro

Bobby, Cainele lunii pe Animalutul.ro

  • Premiul pentru Pisica Lunii

Acest premiu se decerneaza unui pisoi care s-a bucurat de Valentine's Day. Ophelia se numeste utilizatoarea Animalutul.ro, cea care isi va rasfata mustacioasa cu 2 kg. de hrana super premium ProFormance pentru pisici.

ophelia
Pisica lunii pe Animalutul.ro

 

Concursul foto de primavara continua!

Nu uitati de a doua etapa a concursului foto! Mai avem un premiu de oferit, un Sampon Premium pentru caini. Pentru a castiga acest premiu, pozele cu animalutele inscrise trebuie să înfăţişeze un câine îngrijit, aranjat.

Nu sunt acceptate poze luate de pe alte siteuri. Se va declara câştigător câinele care va primi cele mai multe aprecieri din partea voastră. Nu se vor aproba comentariile maliţioase la adresa altor concurenţi! În data de 16 martie se va premia Cel Mai Îngrijit Câine. Citeste regulile concursului foto!

Discuta pe forum despre concursul foto >>>


Tu ce zici?