No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Câştigătorii concursului foto luna mai 2009

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-05-31
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Câştigătorii concursului foto luna mai 2009
Luna mai, luna florilor şi a primelor cireşe, s-a dus la fel de repede precum şi-a făcut apariţia în viaţa noastră. Concursul nostru a luat sfârşit iar premiile se vor duce in Timisoara si în Neamţ. Voturile şi comentariile voastre au decis câştigătorii. Pentru luna iunie, am decis sa mutam concursul pe forum. Mai multe informaţii în cele ce urmează!

Premiul "Câinele lunii" ce constă în 3 kg. de hrană ProFormance pentru căţei a fost adjudecat de poza intitulată "Eu sunt Haiduc", postată în data de 9 mai de către Dutzu. Imaginea a fost vizualitată de 165 de ori şi a primit 55 de voturi, obţinând scorul 5.

Câştigătorii concursului foto luna mai 2009
Eu sunt Haiduc de Dutzu

Premiul "Pisica lunii", ce constă în 2 kg. de hrană ProFormance pentru pisici a fost câştigat de Manga, o pisicuţă neagră şi jucăuşă. Mao este utilizatoarea noastră ce îşi va răsfăţa felina cu mâncare super premium de la sponsorul nostru, Wipet.ro.

Câştigătorii concursului foto luna mai 2009
Manga de Mao

Concursurile continuă, pe Animalutul.ro!

Din data de 5 iunie, vă invităm la un nou concurs. Pentru a vă înscrie, este necesar să aveţi un cont de utilizator pe site. Acest cont este valabil şi pe forum, unde vă aşteptăm cu păreri şi impresii despre poveştile înscrise în concurs.

Din luna iunie, mutăm concursul pe forum unde aveţi posibilitatea de a vă împărtăşi ideile şi pozele.

Regulamentul concursului pe forum:

Pot participa toţi userii care au un cont pe site şi forum. Se vor vota cele mai interesante şi captivante poveşti. Fiecare poveste participantă trebuie să fie însoţită de cel puţin o fotografie edificatoare.

Fiecare user va deschide un topic special pentru concurs, unde va menţiona, la începutul topicului, participarea la concurs. În cadrul acelui topic, userii sunt invitaţi să voteze povestea propusă.

În funcţie de comentariile primite precum şi numărul de voturi, vom clasa topul celor mai votate poveşti din care vom alege 2 care vor fi premiate.

Fiecare user va putea vota o singura data o poveste. Se pot vota mai multe poveşti dar doar o singură dată.

Vor fi descalificaţi userii care vor defăima sau vor instiga la ură împotriva altor useri precum şi poveştile care sunt copiate de pe internet, de pe alte siteuri.

Concursul va dura până în data de 28 iunie. În data de 3 iulie se vor anunţa câştigătorii.

Ce trebuie să faci?

Descrie povestea animăluţului tău. Cum a ajuns la tine. Ce te-a motivat să-l ţii? Sau, povesteşte o întâmplare haioasă din viaţa lui în casa ta.

Invită ceilalţi useri să-ţi voteze povestea. Mai multe comentarii+voturi, mai multe şanse de a te apropia de premiile puse în joc:

3 kg. de hrană ProFormance pentru căţei

2 kg. de hrană ProFormance pentru pisici

Te aşteptăm!

 

Intră pe forum şi propune povestea ta! Participă la concurs!


Tu ce zici?