No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Castigatori concurs foto luna octombrie 2010

E inceputul lunii noiembrie, ceea ce inseamna ca e momentul sa aflam cine sunt cei doi castigatori din luna octombrie. Dupa cum v-am obisnuit deja, la inceputul fiecarei luni desemnam castigatorii concursului desfasurat in luna anterioara. Detalii »

Castigatorii concursului foto din luna septembrie 2010

Pentru ca data de 4 octombrie simbolizeaza Ziua Mondiala a Animalelor, astazi vom face fericite doua animalute care au castigat premiile noastre in cadrul concursului foto cu animale. Detalii »

Castigatori concurs foto - luna august 2010

Ultima luna de vara a trecut, am intrat oarecum brusc in sezonul frigului, al ploii si a toamnei premature. Concursul foto cu animale s-a incheiat, va multumim pentru participare si va felicitam pe toti participantii. E timpul sa culegem roadele lunii august si sa premiem fericitii castigatori. Detalii »

Castigatorii concursului foto luna iulie 2010

Dragii nostri, dupa lupte seculare ce-au durat cateva zile, am ajuns la momentul mult asteptat de multi dintre voi: anuntarea castigatorilor concursului foto cu animale de pe luna iulie 2010. Din motive de corectitudine a numarului de voturi, am preferat sa investigam putin situatia voturilor inainte de a da premiile. Detalii »

Castigatori concursuri Animalutul.ro luna iunie 2010!

Odata cu venirea lunii Cuptor s-au incheiat si concursurile lunii iunie, competitii cu premii delicioase si utile. In cele ce urmeaza va prezentam castigatorii concursurilor desfasurate pe Facebook si in rubrica de Concurs foto de pe Animalutul.ro! Detalii »

Castigatorii concursului foto luna Mai 2010

Odata cu venirea lunii iunie s-a incheiat si concursul foto al lunii mai. Timp de o luna ati putut incarca imagini cu pisici si caini, fotografii care apoi au fost votate de utilizatori, in functie de numarul total al voturile desemnand ulterior Cainele Lunii si Pisica Lunii. Iar astazi vom afla cine sunt cei doi castigatori care se vor bucura de produsele ProFormance oferite ca premii! Detalii »

Castigatori concurs foto aprilie 2010

Iata ca si concursul lunii aprilie a ajuns la final. Si, asa cum am promis, in data de 3 mai va prezentam castigatorii, in toata splendoarea lor. Cine a fost cel mai iubit animalut in luna aprilie? Desigur, un Labrador Retriever! Detalii »

Primii castigatori ai concursului foto de primavara

Odata cu soarele care a inceput sa incalzeasca tot mai mult pamantul inghetat, va prezentam si primii castigatori ai concursului foto de primavara. Cei mai frumosi caini si cele mai simpatice pisicute s-au intrecut in voturi pentru titulaturile de "Cainele lunii", respectiv "Pisica lunii". Nu uitati: aceasta e doar prima parte a concursului! Partea a doua continua pana in data de 15 martie! Pentru a castiga al doua etapa, trebuie sa postati comentarii apreciative animalutelor pe care le indragiti! Detalii »

Castigatorii primului concurs foto din 2010

S-a incheiat prima editie a concursului foto cu animale din anul 2010. Va multumim tuturor celor ce ati participat si ne-ati incantat cu animalutele voastre in cele mai haioase ipostaze. La inceputul lunii februarie calculatorul a desemnat castigatorii premiilor "Pisica Lunii" si "Cainele Lunii" iar astazi, odata cu stabilirea premiului pentru Cel Mai Ingrijit Caine, va prezentam castigatorii nostri. Detalii »

Câştigătorii concursului foto, luna Decembrie 2009

Dupa o lună plină, încărcată de sărbători, mese îmbelşugate, cadouri şi o vreme cam ciudată, a venit şi momentul atât de mult aşteptat de voi: aflarea câştigătorilor din cadrul Celui Mai Mare Concurs Foto de pe Animalutul.ro. Citeşte în continuare pentru a afla cine sunt cei 6 norocoşi. Detalii »