No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Familia Bush îndoliată - a murit pisica!

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-01-06
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Familia Bush îndoliată - a murit pisica!
Prima pisică a administraţiei Americane, sau putem spune deja a fostei administraţii, a încetat din viaţă. India, pisica de 18 ani a familiei Bush a fost o prezenţă năzdrăvană în viaţa membrilor Bush. În ciuda blăniţei negre, felina a adus mult noroc preşedintelui George W. Bush care a guvernat Statele Unite ale Americi vreme de 2 mandate prezidenţiale.

Washington - Conform comunicatului de presă trimis agenţiei de presă AFP, pisica India, de 18 ani, una dintre cele mai în vârstă membre ale familiei de animale a familiei Bush, a încetat din viaţă.

Evenimentul a fost atât de important încât reprezentatul biroului de presă, Sally McDonough, al Laurei Bush a ţinut să precizeze că "atât doamna Bush cât şi Barbara şi Jenna sunt foarte triste de trecerea în nefiinţă a pisicii India (Willie). A fost un membru important al familiei Bush, a fost foarte iubit şi a fost alături de noi aproape 2 decenii. Ne va fi dor de ea.".

India, o pisică rasa American Shorthair, a trăit alături de familia Bush de la câteva luni de viaţă. Viaţa la Casa Albă a făcut-o faimoasă printre suratele feline iar presa americană de tabloide nu a ezitat să o laude de câte ori a avut ocazia. (vezi foto)

Familia Bush îndoliată - a murit pisica!
India

Barbara Bush a botezat pisica după fostul jucător de baseball al echipei Texas Ranger, Ruben Sierra, poreclit "El Indio", însă membrii familiei Bush o strigau "Willie" sau "Kitty".

Sursa: AFP

 

 


Tu ce zici?