No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Despre Ciobanescul German

Ultima modificare: 2010-11-12 | Data publicării: 2010-05-11
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Despre Ciobanescul German
Ciobanesc German este indragit de foarte multi iubitori de caini, fiind recunoscut pentru inteligenta, loialitate, agilitate si pentru faptul ca pot fi usor de dresat.  

Cainele de rasa Ciobanesc German se caracterizeaza prin loialitate, curaj si abilitatea de a asimila si retine antrenamente pentru un numar divers de servicii; nu este agresiv si nici nu ii place sa se bata cu alti caini, asa cum s-ar spune ca ar fi, dar este indraznet si un luptator care-si pedepseste atacatorul daca e nevoie.

Cainele Ciobanesc German este una din rasele cele mai populare si recunoscute de catre American Kennel Club. Acesti caini sunt frecvent utilizati ca si caini politisti, caini de servicii, caini de agilitate si santinele.

 

 

Posibilitatea de instruire mare, precum si loialitatea si angajamentul extrem, ii fac cea mai buna alegere pentru orice persoana care-si doreste un caine de talie mare. In termenii de prezentare, cainele din rasa Ciobanesc German are o pozitie unica: un picior din spate sub corp si altul extins, spre deosebire de conventionalele pozitii "patrate" (fata si spate paralel) sau cele prelungite.

Cainele Ciobanesc German a fost, de-a lungul anilor, mereu in atentia publicului si a mass media, in roluri precum "Rin Tin Tin" si alte personaje indragite atat de cei mici, cat si de adulti.

Rasa Ciobanesc German nu este o rasa foarte afectiva, este demna si nu ar face orice pentru a-si multumi stapanul. In definitiv, are o prestanta de mentinut. De asemenea, este cunoscut ca fiind rasa "unui-singur-om" pentru tendinta sa fi foarte fidel si loiali unui singur stapan, in special pentru principalul proprietar sau ingrijitor.

Elegantul si curajosul Ciobanesc german


Tu ce zici?