No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Câinele Jack Russell Terrier

Ultima modificare: 2010-11-12 | Data publicării: 2010-02-03
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Câinele Jack Russell Terrier
Câinele Jack Russell Terrier a devenit din ce in ce mai popular, fiind bine primit atât în rândul familiilor cât şi în rândul persoanelor singure. Jack Russell Terrier este un câine drăguţ, jucăuş, inteligent, foarte activ, dar trebuie să ştiţi că personalitatea şi nevoia lui de mişcare este foarte mare. Tocmai de aceea, Jack Russell Terrier nu e un câine potrivit pentru orice cămin. Să vedem pentru cine recomandăm acest animal special!

În plus, acest câine de rasă simte nevoia de a se impune, dacă stăpânul său nu e de-ajuns de ferm cu el, patrupedul se va impune de îndată ce are oportunitatea. Va încerca să-şi impună independenţa. Este un animal extrem de vigilent, latră la străini cu o voce tare şi ascuţită, dar nu este un câine de gardă.

 

Cum se îngrijeşte un Jack Russell Terrier?

 

Pentru a creşte acest câine, lucrurile sunt simple. În primul rând, îţi trebuie multă răbdare. Apoi, e foarte important să ştii că e indicat să disciplinezi acest animal încă din prima zi. Fiindcă e un câine activ, are nevoie de un loc unde să se desfăşoare şi să facă mişcare nestingherit.

 

caine jack russell terrier

 

 

Este importantă şi socializarea câinelui: nu trebuie îndepărtat foarte brutal de ceilalţi câini, iar în cazul în care are de-a face cu rase mai mari, e bine să interveniţi cu grijă, pentru că dacă interveniţi prea brusc, ar putea, mai târziu, să atace câini de dimensiuni şi forţe mai mari.

 

Prietenos şi vesel, dar sensibil la provocare!

 

Jack Russell Terrier este un câine perfect pentru a aduce prada, a aduce discul sau băţul. Odinioară era folosit pe post de vânător, pentru a distruge rozătoarele din jurul fermelor şi de pe câmpurile agriculturilor.

Puternic, rezistent, uşor de educat, tolerează bine singurătatea, dar se ataşează foarte rapid de stăpân şi îi place mediul familial. Jack Russell Terrier este un câine isteţ şi rezistent, este recomandat pentru familiile care au copii. În privinţa caracterului, e un animal care nu se lasă mai prejos în faţa altui patruped.

 

Pentru cine este recomandat câinele Jack Russell terrier?
caine de rasa jack russell terrier

 

Câinele Jack Russell este cel mai bun însoţitor pentru persoanele cu viaţa activă, răbdătoare şi stăruitori. Prestează excelent în competiţii de agilitate şi în orice alt sport de câini. Jack Russell terrier este un mix între un Fox Terrier cu blana sârmoasă şi un Terrierul englez.

 

Descrierea câinelui Jack Russell terrier:

 

Are statura medie, corp musculos şi compact, picioarele sunt scurte şi foarte puternice. Capul este mic, urechile mici, mobile, mătăsoase aplecate în faţă, ochii plini de viaţă, uşor bulbucaţi, pe care pleoapele se lipesc strâns şi au forma unei migdale.

Numele rasei în limba engleză: Jack Russell Terrier

Jack Russel Terrier si aspiratorul


Tu ce zici?