No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cum se curata dintii cainilor?

Ultima modificare: 2010-02-11 | Data publicării: 2010-02-11
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Cum se curata dintii cainilor?
Tartrul sau respiratia urat mirositoare a cainelui sunt doar doua dintre principalele afectiuni ale dintilor care pot aparea la cainele tau de companie. Poti preveni depunerea tartrului pe dintii animalului tau de companie cu solutii pentru dizolvarea tartrului si printr-o igiena orala bine pusa la punct.

Din fericire, medicina veterinara a avansat foarte mult astfel incat astazi cunoastem care sunt problemele stomatologice ale cainilor si putem interveni inainte ca patrupedul sa sufere prea mult de dureri de dinti.

VetAquadent - solutie pentru indepartarea tartrului de pe dintii cainelui

Una dintre multitudinea de solutii pentru indepartarea tartrului de pe dintii cainelui este VetAquadent. Produs de o companie cu renume in domeniul veterinar, Virbac, VetAquadent asigura o igiena orala excelenta, indepartand cu succes tartrul si prevenind formarea acestuia.

solutie pentru indepartarea tartrului cainilor
VetAquadent

De asemenea, VetAquadent improspateaza respiratia animalului datorita faptului ca este administrata in apa de baut a cainelui. Aceasta solutie te ajuta sa previi problemele stomatologice ale patrupedului tau si sa va bucurati de multe plimbari impreuna.

Din compozitia produsului fac parte urmatoarele substante:

  1. Xilitolul care are actiune antitartru prin fixarea sa pe calciul din saliva animalului (principalul element responsabil pentru formarea tartrului), iar placa bacteriana nu se mai poate forma. De asemenea, aceasta substanta are si o actiune antibacteriana.
  2. Clorhexidina este o substanta cu actiune antibacteriana. Combinatia intre xilitol si clorhexidina reduce cu pana la 50% formarea tartrului si a placii bacteriene, ajutand astfel la disparitia respiratiei urat mirositoare.

Mod de administrare: zilnic in apa de baut in doza de jumatate de capac la 250ml apa, la fiecare schimbare a apei de baut. In medie un caine bea intre 55 si 70ml/zi/kg greutate vie. Apa de baut se va schimba zilnic.

Cumpara acest produs prin PetCare.ro


Tu ce zici?