No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cosmetice inovatoare pentru animale

Ultima modificare: 2009-12-29 | Data publicării: 2009-12-09
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Cosmetice inovatoare pentru animale
“Naughty but innocent – Neastâmpărat dar nevinovat”. Aşa este câinele taiwanez, mascota BADOG, o companie ce produce cosmetice pentru animale. BADOG a încercat şi a reuşit să combine tehnologii care au revoluţionat industria de cosmetice pentru animale cu dragostea de natură; au reuşit să folosească în producţie doar materiale apropiate de natură, sau în cazul în care acest lucru nu a fost posibil, să se folosească de cele care au un impact minim asupra mediului înconjurător.

Noua gamă de cosmetice pentru animale este prezentă în România prin www.petcare.ro. Întreaga gamă de produse pentru îngrijirea blănii are la bază formule delicate cu pH echilibrat, hipoalergenice şi neiritante pentru piele sau ochii căţeilor care totuşi obţin efecte senzaţionale de redare a culorii naturale a blănii.

sampon pentru caini
Sampon hipoalergenic pentru caini. De uz in saloane

Uleiurile esenţiale de eucalipt şi ceai verde au efect de liniştire asupra animalelor cu dispoziţii anxioase sau nervoase, de asemenea prin ajutorul natural asupra reorganizării pielii, ajută la neutralizarea bacteriilor şi a ciupercilor ce produc mirosurile neplăcute ale pielii şi blănii animalelor.

Catechinele din compoziţia balsamurilor ajută la refacerea firului de păr şi în acelaşi timp prin efectul lor antistatic reduc încâlcirea acestora, menţinând blana pufoasă timp indelungat. Agenţii de spumare sunt obţinuţi din saponine vegetale, spuma acestora curăţind profund blana însă sunt lipsiţi, în comparaţie cu agenţii chimici, de efectele nocive asupra mediului înconjurator.

Parfumurile pentru animale BADOG sunt lipsite de alcool, preferatul tau va mirosi astfel excelent fara riscul aparitiei iritatiilor pileii.

 

Cum doreşte compania BADOG să menţină planeta verde şi să reducă efectul de seră?

  • Prin folosirea ingredientelor ECOCERT (certificate ecologic).
  • prin folosirea flacoanelor din plastic reciclabil, a hârtiei reciclate pentru împachetare şi etichetare,
  • prin imprimarea etichetelor cu cerneală de soia care spre deosebire de cerneala normală nu conţine metale grele, nu este iritantă şi este nepoluantă.

BADOG are grijă nu doar de patrupedul tău răsfaţat, ci are grijă şi de Pământ.

parfum pentru catei
Parfum pentru catei si parfum pentru cateluse. Comanda online parfumuri pentru catei prin PetCare.ro


Tu ce zici?