No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Unde ar trebui sa iti hranesti cainele?

Ultima modificare: 2010-04-09 | Data publicării: 2010-04-08
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Unde ar trebui sa iti hranesti cainele?
Pentru majoritatea cainilor, ora mesei este unul dintre momentele importante ale zilei. Nu este numai timpul sa primeasca hrana, ci reprezinta si sansa de a petrece putin timp cu tovarasul lor preferat, omul.

Desi este adevarat ca animalele precum cainii sunt animale sociabile si le place sa fie aproape de familiile lor, atat oamenii cat si cainii, asta nu inseamna neaparat ca isi doresc ca bolul lor cu hrana sa fie aruncat aiurea pe podea in mijlocul bucatariei, pe fondul agitatiei vietii de zi cu zi.
Aceasta l-ar putea face pe cainele dumneavoastra sa devina anxios si sa-si infulece mancarea, ceea ce poate duce la probleme digestive. De asemenea poate deveni protector cu mancarea lui si sa incerce sa muste pe oricare dintre membrii familiei care ar incerca sa il mangaie in timp ce mananca. In general, se pot evita aceste probleme prin pastrarea vaselor pentru hrana si apa intr-un loc ferit, care este rezervat numai pentru masa cainelui. Acolo, cainele se poate relaxa si isi poate savura mancarea fara intreruperi.

Cum aleg locul pentru bolul cainelui?


Alegeti un loc (fara covor) care poate fi usor curatat. Caini pot face foarte multa mizerie in timp ce mananca, aruncand mancare pe toata suprafata podelei si chiar pe pereti, deci asigurati-va ca nimic ce poate fi murdarit nu este in zona rezervata cainelui pentru masa. Va recomandam sa puneti bolul cu mancare langa bolul cu apa, care ar trebui sa fie tot timpul acolo, curatat din cand in cand si umplut cu apa proaspata.
O atentionare: Daca aveti podele de lemn, s-ar putea sa doriti sa puneti bolul cu apa pe un pres impermeabil, deoarece cainii nu sunt bautori ordonati si nu ati vrea ca apa sa va distruga podeaua!


Tu ce zici?