No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Benny si Ricky - doi pudeli năzdrăvani

Ultima modificare: 2009-09-13 | Data publicării: 2009-09-11
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Benny si Ricky - doi pudeli năzdrăvani
În oraşul de pe Bega locuiesc doi dintre cei mai iubiţi şi mai năzdrăvani căţei din Banat. Benny şi Ricky sunt tată şi fiu din rasa, denumită popular, Pudel. Deşi la început au existat câteva "diferenţe de opinie" între cei doi, acum sunt cei mai buni prieteni. Sunt împreună când fac prostioare, când aleargă, când dorm şi mai ales, atunci când e vorba de împărţit pupici stăpânilor.

Împreună, fac o familie timişoreană fericită. Cei doi masculi, rasa Caniche (sau poodle/pudel), adoră plimbările, să alerge unul după celălalt şi să se "lupte" pentru atenţia familiei.

Benny, tăticul caniche (zgardă roşie), e cel cumpătat. Are 12 ani însă, în ciuda unor trăsături pe care se poate vedea experienţa de viaţă, nu dă semne că ar fi prea bătrân pentru plimbări sau joacă. Dimpotrivă, aleargă la unison cu Ricky (zgardă galbenă), odrasla sa de 6 ani.

Fireşte, în orice cuplu există şi dragostea cu năbădăi: "Ricky e tupeist; se bagă în seamă şi în sufletul omului. Să nu cumva să îl mângâi pe Benny şi pe el nu, să nu cumva să stea Benny langa mine şi el nu, aşa că se bagă şi îl dă la o parte. Benny, posomorît, pleacă. N-are ce face.". Desigur, stăpânii reuşesc întotdeauna să le acorde atenţie egală amândurora!

În privinţa preferinţelor culinare, amândoi preferă dulciurile dar, din fericire, niciodată nu primesc atât cât vor. Ricky mănâncă tot ce îi dai, ba chiar se răsfaţă cu pepene verde, murături sau roşii cu iaurt din salată, nu strâmbă din nas. Benny, ca un senior ce se respectă, îşi permite să facă mofturi aşa că nu mănâncă orice.

Stăpâna celor doi năzdrăvani e încântată de micile bucurii necuvântătoare din viaţa sa şi a familiei sale, ba chiar ne-a mărturisit că "nu-mi imaginez viaţa fără ei".

Dacă vrei să apară şi animăluţul tău aici, trimite-ne câteva poze însoţite de o scurtă descriere pe adresa de email: contact@animalutul.ro

Benny si Ricky - doi pudeli năzdrăvani
Benny

Benny si Ricky - doi pudeli năzdrăvani
Tatal si fiul: Benny si Ricky

Benny si Ricky - doi pudeli năzdrăvani
La panda

Benny si Ricky - doi pudeli năzdrăvani
Obositi dupa "jogging-ul" de seara

Benny si Ricky - doi pudeli năzdrăvani
Ricky, spionand vecinii!


Tu ce zici?