No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Concurs Animalutul.ro - Extragerea din 22.11.2012

Iata ca am ajuns la finalul concursului „Castiga hrana bio pentru animalutul tau!”, organizat de Animalutul.ro si sponsorul nostru Biocastron.ro iar castigatorii de azi sunt Mariana Iancu, dintre proprietarii de catei si Cristina Grigorescu, castigatoarea premiului special.Detalii »

Concurs Animalutul.ro - Extragerea din 15.11.2012

Cel de-al treilea castigator al concursului organizat de Animalutul.ro in colaborare cu Biocastron.ro, „Castiga hrana bio pentru animalutul tau!”, este Florina Dodoloi. In cursul zilei de azi, castigatoarea va fi contactata prin e-mail iar premiul ii va fi livrat prin posta, in cel mai scurt timp de la primirea datelor de expediere. Felicitari!Detalii »

Concurs Animalutul.ro - Extragerea din 08.11.2012

Iata ca a trecut si cea de-a doua saptamana de concurs si am extras si cel de-al doilea castigator al concursului „Castiga hrana bio pentru animalutul tau!”, organizat de echipa Animalutul.ro in colaborare cu Biocastron.ro. Si ca sa nu va ma tinem in suspans, castigatorul de azi este... domnul Serban George. Acesta va fi contactat prin e-mail iar premiul ii va fi livrat prin posta, in cel mai scurt timp de la primirea datelor de expediere. Felicitari!Detalii »

Concurs Animalutul.ro - Extragerea din 1 Noiembrie 2012

Primul castigator al concursului organizat de Animalutul.ro in colaborare cu Biocastron.ro, „Castiga hrana bio pentru animalutul tau!”, este doamna Luminita Staicu, proprietara de pisicuta. Premiul delicios va fi livrat castigatoarei prin posta in cel mai scurt timp de la primirea datelor de expediere.Detalii »

Anda Adam: „Imi plac toate animalele!”

Desi a mai avut o pisicuta in urma cu cativa ani, isi iubeste catelul ca pe propriul copil si se gandeste ca intr-o zi sa-si cumpere chiar si un... cal. Viseaza la asta inca din copilarie. Intr-un interviu acordat redactiei Animalutul.ro, cunoscuta cantareata Anda Adam vorbeste despre pasiunea ei pentru animale.Detalii »

De ce nu iubim aminalele?

Departe de a fi un manifest contra legii eutanasierii cainilor vagabonzi, acest articol se doreste a fi mai degraba un manifest pentru apropierea dintre om si animal. O apropiere care poate sa descopere atat de multe lucruri frumoase in interiorul nostru. Detalii »

Cheltuieli pentru animalutul nostru

M-am gandit ca astazi sa discutam despre proprietarii animalelor de companie si costurile suportate de acestia. Noi, iubitorii de animale, trebuie sa avem grija de prietenul nostru patruped si, desi dragostea si atentia este absolut necesara, ea nu este suficienta. Detalii »

Povestea pisicilor roz. Vezi imagini!

Patru pui de pisică au fost abandonaţi într-o fabrică de ciment din Anglia. Din cauza prafului şi a soluţiilor, puii de pisică s-au pricopsit cu blăniţa roz. Dintre cele 3 femele şi un mascul, doar o pisicuţă a rămas cu numele Pink Panther, deoarece vopseaua de pe blăniţă nu poate fi spălată. Detalii »

Cooper, motanul fotograf!

Cooper, un motan American Shorthair de 5 ani, a devenit vedetă pe internet după ce stăpânii i-au ataşat de zgardă un aparat foto care fotografiază la fiecare 2 minute. Ba mai mult, stăpânii i-au făcut şi o pagină pe Facebook, postând câteva dintre imaginile surprinse de Cooper în aventurile sale. Detalii »

Oamenii sunt sclavii pisicilor! Vezi video!

O pisica din Taiwan demonstrează mitul urban conform căruia pisicile ne consideră sclavii lor. Reuşeşte să-şi convingă stăpânul să-i deschidă cutia cu hrană muşcându-l de mână! Detalii »