No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pe prima pagină

Cum sa speli dintii animalului de companie?

Igiena orala este importanta si in cazul animalelor. Ai incercat sa-ti faci animalutul sa deschida gura, ca sa-i speli dintii, insa acesta nu vrea sa stea linistit. Este important sa ai rabdare si sa o iei metodic. Nu uita nici de recompensele de dupa. In cele din urma, totul se poate transforma intr-o joaca.

Articole asemănătoare

Povestea pisicilor roz. Vezi imagini!

Patru pui de pisică au fost abandonaţi într-o fabrică de ciment din Anglia. Din cauza prafului şi a soluţiilor, puii de pisică s-au pricopsit cu blăniţa roz. Dintre cele 3 femele şi un mascul, doar o pisicuţă a rămas cu numele Pink Panther, deoarece vopseaua de pe blăniţă nu poate fi spălată. Detalii »

Cooper, motanul fotograf!

Cooper, un motan American Shorthair de 5 ani, a devenit vedetă pe internet după ce stăpânii i-au ataşat de zgardă un aparat foto care fotografiază la fiecare 2 minute. Ba mai mult, stăpânii i-au făcut şi o pagină pe Facebook, postând câteva dintre imaginile surprinse de Cooper în aventurile sale. Detalii »

Oamenii sunt sclavii pisicilor! Vezi video!

O pisica din Taiwan demonstrează mitul urban conform căruia pisicile ne consideră sclavii lor. Reuşeşte să-şi convingă stăpânul să-i deschidă cutia cu hrană muşcându-l de mână! Detalii »

Cum să stresezi un câine? Vorbindu-i despre mâncare! Vezi video!

Ce preţuieşte cel mai mult un câine? Mâncarea, fireşte! Un clip în care un câine "vorbeşte" cu stăpânul despre mâncare, a devenit ultimul viral în materie de clipuri amuzante cu animale. Detalii »

La PetExpo Romania 2011, te asteapta toti prietenii tai!

La PetExpo Romania, intre 10-12 iunie la Zone Arena din Bucuresti, te asteapta toti prietenii tai! La PetExpo vor fi prezenti crescatori profesionisti de caini (chow-chow, labradori, bichoni, york shire terrier, shih tzu, bulldog, caniche etc) si pisici (british, exotic shorthair, birmaneza etc) care vor expune cele mai frumoase si atragatoare exemplare. Detalii »

Demonstratii de dresaj, de tuns si coafura la PetExpo 2011

Instructori de dresaj canin vin la PetExpo insotiti de catei cu experienta, obisnuiti sa uimeasca publicul prin spectacolul lor captivant, pe perioada celor 3 zile expozitionale. De asemenea, iubitorii de animale sunt invitati sa asiste si chiar sa participe cu micii lor prieteni la demonstratii. Detalii »

Expozitii dedicate amatorilor de pescuit si vanatoare, la Timisoara

Timişoara va găzdui în această lună două evenimente promoţionale destinate celor cu spirit de aventură. În perioada 4 – 8 mai, la Halele Timco de pe Calea Circumvalaţiunii va avea loc cea de a treia ediţie a expozitiei Hunt&Fish Expo.Detalii »

De 1 Mai, targ de animale mici la Cetate

Orădenii care nu au ieşit la mici şi bere de Ziua Internaţională a Muncii, au ales să viziteze Targul de pasari şi animale mici din Şanţul Cetăţii. Manifestarea, organizată Asociaţia „Lotus” Oradea, a adunat cateva zeci de crescători. Cine a venit duminică in Şanţul Cetăţii nu a avut ce regreta. Cei mai curioşi vizitatori au fost şi de data aceasta copiii. Detalii »

Targ de pasari si animale mici in Oradea

Asociatia Lotus Oradea te invita de 1 Mai in santul cetatii la targul de pasari si animale mici din aceasta luna. Ti-ai facut planuri si vrei sa pleci in excursie sau in oras cu prietenii? Detalii »

Ce viata de caine! Danseaza pe ritmuri hip-hop

Se numeste Pinga si danseaza hip-hop stand pe canapea. Nu ar fi nimic iesit din comun daca "artistul" n-ar fi un bulldog francez! Vezi filmulete cu cainele care traieste fiecare ritm al muzicii! Detalii »