No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Oradea: Cum a fost la Târgul de animale mici?

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-03-16
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Oradea: Cum a fost la Târgul de animale mici?
Multă lume, vreme frumoasă, parcă specială pentru evenimentul organizat de Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici „Nufărul”. În Şanţul Cetăţii din Oradea s-a desfăşurat tradiţionalul şi cel mai mare târg regional de animale mici şi păsări din Bihor.

Peste 120 de expozanţi au venit la Târgul de Păsări şi Animale Mici pentru a se lăuda cu cele mai frumoase animale.

Chiar dacă evenimentul a fost deschis publicului începând cu orele 6 ale dimineţii, orădenii au luat cu asalt Şanţul Cetăţii din Oradea şi au venit în număr mare să vadă minunatele animalute. Vremea frumoasă a ţinut cu organizatorii care parcă ar fi făcut un pact cu Mama natură să ne ofere căldură şi mult soare.

Oradea: Cum a fost la Târgul de animale mici?

La fel ca în anii precedenţi şi în acest an au participat expozanţi din celelalte judeţe ale ţării dar şi din Ungaria. "Au putut fi cumpărate şi admirate animale mici, cum ar fi iepuri, căţei, pisici, dar şi păsări: porumbei, canari, găini, şi păuni", a declarat pentru Jurnalul Bihorean Cornel Fildan, preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici „Nufărul".

S-a organizat o expoziţie cu vânzare astfel că orădenii şi iubitorii de animale au putut achiziţiona găini şi bibilici, păuni, canari şi papagali iar cei care au preferat patrupedele, au putut cumpăra căţeluşi la preţuri avantajoase.

E lesne de înţeles că cei mai mari admiratori ai târgului au fost şi vor rămâne cei mici care s-au trezit devreme pentru a veni la eveniment.

Bihorenii vor mai avea ocazia să participe la un nou eveniment dedicat păsărilor şi animalelor mici în data de 17 mai. Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici „Nufărul" va organiza următorul târg tot în Şanţul Cetăţii din Oradea.

„Vom mai organiza astfel de târguri, în Şanţul Cetăţii, în a treia duminică din lunile mai, septembrie şi octombrie", ne-a informat Cornel Fildan, preşedintele asociaţiei.


Tu ce zici?