No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Poftiti la targ de animale!

Asociatia „Lotus Oradea” invita toti iubitorii de animale si pasari la ultimul Targ de pasari si animale mici din acest an, care va avea loc duminica, 7 octombrie, in parcul Balcescu din Oradea, intre orele 07.00 si 13.00.Detalii »

Expozitia de pasari si animale mici din la Oradea

Asa cum v-am anuntat la sfarsitul de saptamanii trecute a avut loc o expozitie de club in Oradea organizata de catre Asociatia Lotus. Au fost multe exponate, iar vizitatorii au fost si ei numerosi. Detalii »

Expozitie de porumbei la Oradea

In 10-11 Decembrie 2011, Asociatia Lotus Oradea ne invita pe toti iubitorii de animale si pasari cu mic cu mare la expozitia de porumbei din aceasta toamna. Detalii »

Targ de animale mici la Oradea

In data de 2 octombrie 2011 va avea loc un targ de pasari si animale mici in incinta Parcului Nicolae Balcescu din Oradea. Detalii »

Targ de pasari si animale mici in Oradea

Asociatia Lotus Oradea isi anunta participantii ca incepand cu targul din data de 7 august locatia se va muta de la bine-cunoscutul sant al Cetatii in Parcul Nicolae Balcescu, vis-a-vis de Gradina Zoologica. Detalii »

Yoda, cel mai urât câine din lume!

Juriul a decis: cel mai urât câine din lume se numeşte Yoda, are 14 şi este un mix între rasele Chihuahua şi Chinese Crested. Concursul, care se desfăşoară anual în Sonoma Marin Fair, a ajuns deja la a 23-a ediţie. Detalii »

La PetExpo te asteptam cu un maraton de demonstratii de dresaj, concursuri cu premii si show-uri de toaletaj!

Doar la PetExpo, intre 10-12 iunie la Zone Arena, esti invitat nu numai sa asisti, ci chiar sa participi cu animalutul tau la demonstratii si concursuri. Daca stii ca ai un catel care bate recordurile la pofta de mancare inscrie-l in concursul « Cel mai mancacios catel » sau daca este mai abil din fire, participati impreuna la « Traseul cu obstacole ». Castigatorii vor primi premii oferite de expozantii PetExpo! Detalii »

La PetExpo Romania 2011, te asteapta toti prietenii tai!

La PetExpo Romania, intre 10-12 iunie la Zone Arena din Bucuresti, te asteapta toti prietenii tai! La PetExpo vor fi prezenti crescatori profesionisti de caini (chow-chow, labradori, bichoni, york shire terrier, shih tzu, bulldog, caniche etc) si pisici (british, exotic shorthair, birmaneza etc) care vor expune cele mai frumoase si atragatoare exemplare. Detalii »

Demonstratii de dresaj, de tuns si coafura la PetExpo 2011

Instructori de dresaj canin vin la PetExpo insotiti de catei cu experienta, obisnuiti sa uimeasca publicul prin spectacolul lor captivant, pe perioada celor 3 zile expozitionale. De asemenea, iubitorii de animale sunt invitati sa asiste si chiar sa participe cu micii lor prieteni la demonstratii. Detalii »

Expozitii dedicate amatorilor de pescuit si vanatoare, la Timisoara

Timişoara va găzdui în această lună două evenimente promoţionale destinate celor cu spirit de aventură. În perioada 4 – 8 mai, la Halele Timco de pe Calea Circumvalaţiunii va avea loc cea de a treia ediţie a expozitiei Hunt&Fish Expo.Detalii »