No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Salonta, Bihor: Animale maltratate pe şosea!

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-03-10
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Salonta, Bihor: Animale maltratate pe şosea!
La redacţia Jurnalului Bihorean, o cititoare a trimis o scrisoare în care denunţă acte de cruzime săvârşite de oameni fără milă faţă de animale.

"Vă scriu în speranţa că cineva se va sesiza cu privire la următorul fapt. Astfel, ieri (1 martie - n.r.), la intrarea în municipiul Salonta, de la volanul autoturismului pe care îl conduceam am fost martoră la o scenă îngrozitoare.

Un tractor cu o remorcă trăgea în spate un câine de o sârmă. Scena m-a şocat, deoarece câinele avea pielea jupuită şi era plin de sânge. Tractorul a schimbat sensul de mers, luând-o pe un drum lăturalnic înainte de a ajunge la un magazin (langa magazin se afla o fântână arteziană). Sunt şocată de ceea ce se întâmplă, orice ar fi făcut animalul respectiv nu merită să fie maltratat în halul acela.

Mă întreb unde sunt patrulele de Poliţie, de ce un astfel de fapt se poate întâmpla pe un drum naţional şi niciun oragan de Poliţie să nu facă nimic!

Domnilor, ne comportam mai rău ca nişte animale, suntem sălbatici! După părerea mea, astfel de oameni ar trebui condamnaţi, să facă închisoare; dar la noi în ţară au drepturi ţiganii şi hoţii, nu oamenii cinstiţi şi cei care au educaţie; acei oameni sunt forţaţi să meargă în străinătate şi să lucreze ca slugi, deşi au facultate, iar celor care fură, maltratează animale sau oameni sunt lăsaţi în libertate, ba mai mult, le oferă sprijin statul-ajutor social.

Sper ca cineva din Salonta să mai fi văzut această oroare şi să fi luat numărul tractorului, deoarece eu nu l-am văzut, pentru că atunci întorcea şi remorca nu avea număr.

Dacă aţi văzut acest lucru vă rog să daţi numărul Poliţiei, măcar să se facă dreptate acelei creaturi nevinovate care a fost chinuită în halul acela de nişte scursori ale societăţii, care nu ar trebui să beneficieze de libertate!"

Matiuţ Monica

Cruzimea faţă de animale încă nu este pedepsită conform legii. Vino pe forum să vedem ce se poate face!