No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cele mai haioase video cu animale, editia de septembrie!

Ultima modificare: 2009-09-17 | Data publicării: 2009-09-17
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Cele mai haioase video cu animale, editia de septembrie!
Toată lumea îndrăgește un câine nou născut care face o mutriță simpatică atunci când e filmat. Desigur, nici micile certuri dintre un pisoi și un cățel nu sunt de lepădat, multe dintre ele devenind antologice. În acest articol v-am pregătit câteva dintre cele mai amuzante clipuri ale lunii septembrie, filmulețe propuse de voi sau pur și simplu, filmări care au făcut înconjurul planetei.

Începem periplul prin lumea animalelor cu un video, sosit pe adresa redacției, contact@animalutul.ro, în urmă cu câteva ore. Un utilizator ne-a trimis, probabil pentru a ne descreți frunțile posomorâte de ploaia de toamnă, unul dintre cele mai haioase clipuri cu purceluși pe care le-am văzut în ultima vreme. Și noi am urmărit multe clipuri pentru a pregăti acest articol.

Purcelusul posesiv

Următorul în listă e un pui de Bichon, foarte nerăbdător care mai degrabă ar mânca urechile pisicii decât hrana pusă de stăpân în castronel:

Catelusul nerabdator

Probabil unul dintre cei mai celebri cățeluși de pe celebrul site Youtube.com este un puiuț care imită stilul de fluierat al stăpânului:

Catelusul care fluiera

Revenim la pisici pentru a vă prezenta o frumusețe de felină, ce-i drept cam amețită, care după o vizită de rutină la medicul veterinar, simte că se învârte pământul cu ea! Ce să fie?!

Pisica ametita

Probabil una dintre cele mai celebre veverițe din lume este o micuță rozătoare care a poftit la dovleacul fermentat. Simțind apropierea oamenilor, veverița a încercat să fură urcându-se în copac. Surpriză! Copacul nu vrea să o susțină așa că micuța noastră vietate ajunge tot la nivelul solului.

Pesemne sfatul "Nu consuma băuturi alcoolice când conduci!" e valabil și pentru animalele sălbatice. Nu se știe niciodată când ai de parcurs un traseu atât de  ... scorțos!

Veverita beata


Pentru alte clipuri amuzante cu animale, vă așteptăm pe forum!


Tu ce zici?