No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Ajutor! Pisica ma trezeste in fiecare dimineata!

Ultima modificare: 2010-05-07 | Data publicării: 2010-03-03
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Ajutor! Pisica ma trezeste in fiecare dimineata!
Te trezesti in zorii zilei in zgomotele pisicii care are nu are stare. Ar vrea sa se joace, sa manance, sa-ti toarca in brate iar la ora 5 a diminetii tu abia reusesti sa deschizi ochii. Ce e de facut? Lucrurile sunt simple: pisica trebuie sa-ti invete programul si sa respecte regulamentul. Usor de spus, greu de pus in aplicare!

Uneori ti-ai dori cu adevarat o pisica de tipul lui  Garfield, care sa doarma pana la pranz, mai ales la sfarsit de saptamana. Ei bine, iata cum ar arata o zi din viata ta: conform ceasului biologic te trezesti  relaxat, sari din pat cantand melodia ta preferata (cu o tonalitate Pavarottiana) iti bei cafeaua sau ceaiul preferat si intre timp felina ta doarme dulce pe pernita. Ii servesti micul dejun, apoi o trezesti usor.

In schimb, realitatea este cu totul alta: deodata iti sai seama ca pisica zdrangane, miauna si zgarie, deoarece doreste sa iasa din camera. Incet, cu ochi intredeschisi, pe jumatate in coma recunoasti ca din pacate a sosit iar dimineata si ar trebui sa deschizi usa camerei, altfel vor fi mari probleme si nu vei mai putea dormi.

Pisica lui Simon


Vestea buna este ca poti regla bioritmul pisicilor intr-o anumita masura. Daca o familiarizezi cu un orar regulat, pisica va stii exact cand o lasi sa iasa, cand primeste hrana, cand este vremea sa se joace. Pana atunci va astepta cu rabdare. Iar odihna ta de weekend se poate rezolva daca ziua intreaga a felinei se scurge dupa fluxul obisnuit, in ciuda somnului tau.


Tu ce zici?