No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Doi pupaciosi

Credeati ca animalele nu nutresc sentimente de dragoste fata de alte rase? Ei bine, protagonistii clipului de mai jos va vor convinge ca dragostea inter-rasiala este posibila si in randul animalutelor.Detalii »

Pisicute la masaj

Pisicutele iubesc masajul. Si le intelegem... ce poate fi mai placut dupa o zi de joaca si de alergat decat un masaj relaxant? Cand cerseste atentie sau e morocanoasa, ofera-i pisicutei tale un masaj, efectul va fi vizibil, fara intarziere!Detalii »

Oradea a spus „NU!” eutanasierii cainilor comunitari

Peste doua sute de oameni s-au strans vinerea trecuta in sala mare a Primariei din Oradea pentru a participa la dezbaterea publica organizata de municipalitate cu privire la organizarea si functionarea serviciului de ecarisaj. Oradenii au spus „NU” hotarat regulametului „incropit” de autoritatile locale potrivit caruia, orice catel al strazii care ajunge in viitorul adapost administrat de Primarie sa fie eutanasiat, daca nu il revendica nimeni in decurs de 7 zile.Detalii »

Doi canguri de la Gradina Zoologica din Timisoara au intrat in familia Agenda-Tion

Doi canguri pitici de la Gradina Zoologica din Timisoara – o mama si puiul ei – au intrat in familia Agenda-Tion, trustul Informmedia fiind primul care a raspuns la anuntul de adopţie a animalelor lansat, recent, de reprezentantii primariei. Detalii »

Castiga un Ipad sau un Iphone scriind articole pentru animalutul.ro!

Iti place sa scrii si iubesti animalutele? Participa si tu la concursul media-contant si poti castiga un Ipad sau un Iphone scriind articole! Detalii »

Pippi- Jumatate zebra, jumatate magar

Acest pui, corcitura dintre o zebra si un magarus, este un animal deosebit, admirat de milioane de oameni din intreaga lume. Pippi s-a nascut in 21 iulie 2010, la Rezervatia Chestatee din Georgia. Mama ei, Sarah, este o magarita, iar tatal, Zeke, o zebra. Detalii »

Cum să stresezi un câine? Vorbindu-i despre mâncare! Vezi video!

Ce preţuieşte cel mai mult un câine? Mâncarea, fireşte! Un clip în care un câine "vorbeşte" cu stăpânul despre mâncare, a devenit ultimul viral în materie de clipuri amuzante cu animale. Detalii »

Motanul Tom şi şoricelul Jerry există în realitate! [foto]

În Anglia trăieşte un pisoi gri cu alb care seamănă izbitor de bine cu motanul Tom din celebrele desene animate Tom şi Jerry. Fotograful Bill McIntos a surprins motanul jucându-se în grădină cu un şoricel. Cele două animale se fugăreau, se atacau, amintind de cele două personaje animate. Detalii »

Camera Deputatilor: vot pentru eutanasierea maidanezilor

Decizie care va face multe valuri: Comisia pentru Administratie Publica din cadrul Camerei Deputatilor a avut de decis intre sterilizarea si eutanasierea cainilor fara stapan, alegand aceasta ultima varianta! Detalii »

A supravietuit 3 saptamani in ocean dupa tsunami

Un caine a fost salvat din plin ocean, dupa ce a rezistat 3 saptamani pe acoperisul unei case, smuls de pe coasta Japoniei de tsunami-ul produs in 11 martie. Vezi un video cu gasirea animalului! Detalii »