No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cum sa speli dintii animalului de companie?

Igiena orala este importanta si in cazul animalelor. Ai incercat sa-ti faci animalutul sa deschida gura, ca sa-i speli dintii, insa acesta nu vrea sa stea linistit. Este important sa ai rabdare si sa o iei metodic. Nu uita nici de recompensele de dupa. In cele din urma, totul se poate transforma intr-o joaca. Detalii »

Alegerea veterinarului pentru cainele tau

Atunci cand alegi un regim de ingrijire pentru cainele tau, ai multe decizii de luat, inclusiv aceea a alegerii medicului veterinar, a metodelor de tratament holistice sau conventionale, a momentului in care sa ceri ajutor si in care sa te adresezi unui specialist. Detalii »

Cum aleg medicul veterinar?

Medicul veterinar este o persoana esentiala in viata animalului tau de companie. Este important sa gasesti unul in cabinetul caruia tu si patrupedul sa va simtiti bine, poate fi gasit oricand inclusiv la telefon, iar costurile sunt pe masura buzunarului tau. Iata cateva sfaturi in legatura cu alegerea specialistului veterinar: Detalii »

Medicamente periculoase pentru animalele de companie

Pentru noi tratament, pentru ei otrava! In cazul in care animalul de companie se imbolnaveste, se intampla ca, in prima faza sa facem tratament acasa si chiar sa incearcam tratament cu medicamente de uz uman. Cu toate acestea, aceasta practica ascunde o multime de pericole pentru animal sau poate duce la moarte, mai ales daca sunt combinate gresit. Detalii »

Vaccinarea cainelui: obligatie sau moft?

Până să devină un membru atât de important al familiei, câinele nu avea parte de îngrijiri speciale. Cel puţin nu în concepţia oamenilor de la sate, care şi astăzi consideră patrupedul un fel de "bodyguard", imun la aproape orice. Din fericire, situaţia s-a schimbat iar oamenii au devenit din ce în ce mai preocupaţi de soarta câinilor pe care îi numesc "membri ai familiei". Vaccinurile sunt cele mai puternice arme cu care putem lupta împotriva unor boli precum jigodia, rabie, hepatită şi multe altele. Detalii »